Στον τελικό οι ΗΠΑ μετά από φοβερό ματς

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα είναι η μία ομάδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών της Γαλλίας! Μετά από ένα συναρπαστικό ματς με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, νίκησαν με 2-1 την Αγγλία στη Λιόν.

Η Αμερική άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με την Πρες, η οποία έπιασε φοβερή κεφαλιά από τη γωνία της μικρής περιοχής ύστερα από σέντρα από τα δεξιά.

Στο 19ο λεπτό η Γουάιτ ύστερα από σέντρα της Μιντ, με προβολή από τι ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας.

Στο 31ο λεπτό, οι Αμερικανίδες πήραν εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά της Μόργκαν.

Ωστόσο, οι Αγγλίδες στάθηκαν “άτυχες” καθώς στο 67ο λεπτό, η Γουάιτ πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ και έτσι το τέρμα δεν μέτρησε.

Στο 83ο λεπτό, η Χάουτον εκτέλεσε πέναλτι για τις Αγγλίδες, με την Νέχερ να λέει “όχι”.

Στο 87ο λεπτό, η Μπράιτ ύστερα από φάουλ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα της με 10 παίκτριες.

Πλέον η Αμερική θα διεκδικήσει το 4ο τρόπαιό της στο θεσμό απέναντι στο νικητή του άλλου ημιτελικού Ολλανδία-Σουηδία την Κυριακή.

Από την άλλη, η Αγγλία θα παλέψει κόντρα στον ηττημένο αυτού του ζευγαριού για την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Αγγλία (Νέβιλ): Τέλφορντ, Μπρονζ, Γουόλς (71′ Moyr), Χάουτον, Μπράιτ, Πάρις, Σκοτ, Στόουκς, Ντέιλι (89′ Στάνγουεϊ), Γουάιτ, Μιντ (58′ Κέρμπι)

ΗΠΑ (Έλις): Νέχερ, Σέρμπρεν, Ο’Χάρα (87′ Κρίνγκερ), Νταλκέμπερ, Ερτζ, Χόραν, Μόργκαν, Λαβέλ (65′ Μιούις), Χιθ (80′ Λόιντ), Νταν, Πρες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ