Στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας η Λεβερκούζεν

Εύκολα επικράτησε με 3-0 η Λεβερκούζεν της Σααρμπρίγκεν στην εκτός έδρας αναμέτρηση στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας. Οι “ασπιρίνες” προκρίθηκαν στον τελικό, όπου περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Μπάγερν Μονάχου και Φρανκφούρτης.

Η Λεβερκούζεν της Bundesliga ήταν το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση καθώς ήρθε αντιμέτωπη με την Σααρμπρίκεν , η οποία έχει ήδη κάνει την υπέρβαση.

Απέκλεισε στους προημιτελικούς, όπως τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και δύο ομάδες της Β΄κατηγορίας κι έγινε έτσι η πρώτη ομάδα από την 4η κατηγορία που έφτασε στους “4” και έγραψε ιστορία στο κύπελλο Γερμανίας.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους να καθαρίσουν το παιχνίδι. Ο Ντιαμπι μόλις στο 11’ άνοιξε το σκορ για το 1-0 και στο 19’ ο Αλάριο με ευκολία διαμόρφωσε το 2-0.

Με το δεξί ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο η Λεβερκούζεν και στο 58’ ο Μπελαραμπι με ωραίο τελείωμα, έστειλε την μπάλα στην κορυφή των διχτυών του Μπατς για το τελικό 3-0.

Εφόσον η Λεβερκούζεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, έφτασε για τέταρτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στις τρεις προηγούμενες παρουσίες της έχει πανηγυρίσει μία φορά το τρόπαιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ