Στον τελικό του Copa America η Βραζιλία

Βραζιλία και Αργεντινή ήρθαν αντιμέτωπες στο Μινεράο για την ημιτελική φάση του Copa America και η Βραζιλία πήρε την νίκη με 2-0, περνώντας στον τελικό.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν την διάθεσή τους για την νίκη, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ. Η Βραζιλία βρήκε τους χώρους και άνοιξε το σκορ στο 19’, όταν ο Φιρμίνο βρήκε ωραία τον Χεσούς, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στην αντίπαλη εστία κάνοντας το 1-0. Η Αργεντινή έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 30’, αλλά η κεφαλιά του Αγκουέρο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Έτσι, το 1-0 υπέρ της Βραζιλίας ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, και οι δύο πλευρές έγιναν απειλητικές, χάνοντας ευκαιρίες στο αντίπαλο τέρμα, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Οι αλλαγές των δύο προπονητών είχαν αποτέλεσμα, καθώς οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν. Στο 57′, ο Μέσι έκανε ένα σουτ στα όρια της περιοχής αλλά το σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Η Σελεσάο έφτασε και σε δεύτερο γκολ, στο 71’, όταν Χεσούς και Φιρμίνο συνεργάστηκαν ξανά με τον Φιρμίνο να είναι συτός που σκοράρει για το 2-0. Οι προσπάθειες της Αργεντινής δεν ήταν αρκετές και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Η Βραζιλία πέρασε και θα βρεθεί στο τελικό της Κυριακής, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Χιλή και Περού σε ένα περίπου 24ωρο.

Κίτρινες: Άλβες, Άλαν – Ταλιάφικο, Ακούνια, Φοΐθ, Μαρτίνεζ, Αγκουέρο

Βραζιλία: Άλισον, Σάντρο, Σίλβα, Μαρκίνιος (Μιράντα 64’), Άλβες, Κασεμίρο, Άρθουρ, Έβερτον (Γουίλιαμ 46’), Κουτίνιο, Χεσούς (‘Αλαν 82’), Φιρμίνο

Αργεντινή: Αρμάνι, Φοΐθ, Πετσέλα, Οταμέντι, Ταλιάφικο (Ντιμπάλα 85’), Ντε Πάουλ (Λο Τσέλσο 67’), Παρέδες, Ακούνια (Ντι Μαρία 59’), Μέσι, Αγκουέρο, Μαρτίνεζ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ