Στους ισχυρούς ο Ολυμπιακός

Το αποτέλεσμα που περίμενε από την Ολλανδία ο Ολυμπιακός ήρθε. Στην προτελευταία αγωνιστική ξεκαθάρισε οριστικά η υπόθεση του πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι η Αϊντχόφεν ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Άλκμααρ. Την ίδια ώρα ο Άγιαξ νικούσε 4-1 την Ουτρέχτη.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Άμστερνταμ πήρε το πρωτάθλημα και η PSV τερματίζει δεύτερη. Διότι έχουν διαφορά τριών βαθμών (83 έναντι 80), αλλά και +14 στα γκολ για τον Άγιαξ. Ουσιαστικά η υπόθεση του τίτλου κρίθηκε.

Αλλά αυτή η εξέλιξη είναι ιδανική για τον Ολυμπιακό. Διότι τον στέλνει στο γκρουπ των ισχυρών για την κλήρωση της 18ης Ιουνίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στους «δυνατούς» μαζί με την Βασιλεία. Περιμένουν την τελική κατάταξη στην Τουρκία, για την οριστική διαμόρφωση των δύο γκρουπ.

Αλλά ό,τι κι αν γίνει στη γειτονική χώρα, ο Θρύλος θα είναι στους ισχυρούς. Στην Αυστρία η ΛΑΣΚ Λιντζ είναι το απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση, στην Τσεχία η μάχη για το πρωτάθλημα συνεχίζεται ανάμεσα σε Σλάβια Πράγας και Πλζεν συνεχίζεται με τις δύο ομάδες αναμετρώνται την Κυριακή (11/5) στις 19:00.

Βεβαίως οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν και τον τελικό του UEFA Europa League γιατί αν πάρει τον τίτλο η Τσέλσι, θα έχει σημασία η τελική κατάταξη στην Τουρκία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ