Στους Μπακς ο Κάιλ Κόρβερ

Ο πολύπειρος σούτινγκ γκαρντ, Κάιλ Κόρβερ, βρήκε μετά από καιρό που ήταν free agent, την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή είναι η ομάδα των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με το έγκυρο δημοσιογράφο, Άντριαν Βονιαρόφσκι, ο Κόρβερ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μιλγουόκι Μπακς, για έναν χρόνο.

Ο 38χρονος ήταν ανάμεσα στα «ελάφια» και στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, που αναζητούσαν τον αντι-Ρέντικ στο ρόστερ τους, όμως τελικά καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση έπαιξε η εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον προπονητή του Μιλγουόκι, Μάικ Μπουντενχόλζερ από τότε που συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία, στους Ατλάντα Χοκς.

Πλέον ο Κάιλ Κόρβερ μετά τους Κλίβελαντ Καβαλίερς θα αγωνίζεται στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προσθέτοντας σουτ και εμπειρία στο ροτέισον των Μπακς, ενώ την περυσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο με τους Καβς 6,8 πόντους με 46% στα τρίποντα, 1,8 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ