Στους 4 του Άμπου Ντάμπι ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε το πρώτο του παιχνίδι και για τα προημιτελικά του Mubadala World Tennis Championship, κέρδισε με 2-0 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο αγώνας διήρκεσε μόλις 68 λεπτά και ο Έλληνας τενίστας δεν χρειάστηκε παραπάνω για να προκριθεί στους 4 της διοργάνωσης, εκεί που θα βρει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Τα σετ ήρθαν 6-3 και 6-4 και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ο Στέφανος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την pre season του.

Στο πρώτο σετ, εύκολα πήγε τα games στο 3-0. Στο 7ο game, ο Ρούμπλεφ απέκτησε break point αλλά ο πρωταθλητής του Nitto ATP Finals επέστρεψε από το 15-40 και έκανε το 5-2.

Στο δεύτερο σετ, έκανε το πρώτο break στο 3-2, για να περάσει μπροστά και σε αυτό το σετ. Στο 5-4, όπου σέρβιρε για το ματς, χρειάστηκε να γυρίσει το 15-30 και να πάρει τους τρεις επόμενους και τελευταίους πόντους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ