Στους «8» Λιλ και Ρεμς

Στην φάση των «16», Λιλ και Ρεμς πήραν την νίκη απέναντι στις Μονακό και Μονπελιέ, παίρνοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Μονακό-Λιλ 0-3

Μονακό και Λιλ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Στάδιο Λουί 2, με τους γηπεδούχους να φεύγουν θριαμβευτές από το Μονακό, επικρατώντας με 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερη στην αναμέτρηση και είχαν την κατοχή της μπάλας. Στο 18’, έφτασαν κοντά στην αλλαγή του σκορ με το σουτ του Οσιμέν από κοντά να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα. Ένα λεπτό αργότερα (19’), ο Οσιμέν εξασφάλισε λίγο χώρο μετά την πάσα που δέχτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0. Το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, έγινε στις καθυστερήσεις, όταν ο Ρέμι εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αντιπάλων, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 54’, οι φιλοξενούμενοι έκαναν χέρι στην περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Σλιμάνι ένα λεπτό αργότερα (55’). Ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει αφού ο τερματοφύλακας σταμάτησε την μπάλα και κράτησε το 0-2. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να απειλούν την αντίπαλη εστία, αλλά χωρίς να βρουν στόχο στα δίχτυα. Λίγο πριν το τέλος, η Λιλ σημείωσε κι άλλο γκολ, όταν ο Ρέμι στο 86’ διεκδίκησε την μπάλα μετά το λάθος του αντιπάλου του και βρήκε χώρο να κάνει το σουτ, σημειώνοντας το 0-3.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, καθώς οι γηπεδούοι δεν αντέδρασαν, με αποτέλεσμα το 0-3 να είναι το τελικό σκορ, που έδωσε την πρόκριση στην Λιλ.

Ρεμς-Μονπελιέ 1-0

Η Ρεμς υποδέχτηκε την Μονπελιέ στο Στάδιο Ογκούστε-Ντελόν και χρειάστηκε ένα γκολ για να πάρει την νίκη με 1-0 και την επόμενη πρόκριση του γαλλικού Λιγκ Καπ.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, αλλά δεν βρήκαν ανοιχτούς χώρους προς το αντίπαλο τέρμα. Η αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους δεν βοήθησε το ρυθμό της αναμέτρησης και δεν πραγματοποιήθηκαν πολλές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η αναμέτρηση συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικές. Το σκληρό μαρκάρισμα του Ρίστιτς στο 69’ στον αντίπαλό του τού επιφύλασε την απευθείας κόκκινη, αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του. Στο 78’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Καφάρο το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-0 και δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντέδρασαν και η Ρεμς πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ