Στους “8” του Copa Africa η Νιγηρία

Την πρόκριση στους «8» του Copa Africa πήρε η “τυχερή” Νιγηρία, καθώς επιβλήθηκε του Καμερούν με 3-2.

Οι “Σουπερ Αετοί” θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τον νικήτη του ζευγαριού Αίγυπτος- Ν. Αφρικής.

Η Νιγηρία μόλις στο 19’ άνοιξε το σκορ με τον Ιγκαλό όμως λίγο πριν την ανάπαυλα στο 41’ ο Μπαχοκέν έφερε το ματς στα ίσα και ο Ν’Τζιε τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους και πρπηγήθηκε με 1-2.

Αν και ήταν πίσω στο σκορ η Νιγηρία στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη να γύρισει το παιχνίδι υπέρ της.

Τρία λεπτά ήταν αρκετά για να κάνει το 3-2 και να πάρουν την πρόκριση. Τα στατιστικά έδειχναν πως το Καμερούν θα είναι ο νικητής, αλλά στο 63’ ο Ιγκαλό έκανε το 2-2 για την Νιγηρία ενώ στο 66’ ο Ιβόμπι πέτυχε την ανατροπή και πανηγύρισε το 3-2.

Μεχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τους “σούπερ αετούς” να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Νιγηρία: Ακπέγι, Αβαζιέμ, Τρόουστ, Ομερούο, Έινα, Ετέμπο, Ντίντι, Σιμόν(60’ Τζουκβουετσε), Ιβόμπι(90’+1’ Μπάλογκουν), Μούσα, Ιγκαλό (85’ Ονουάτσου)

Καμερούν: Ονάνα, Ογιονγκο, Νγκαντέ, Μπανανά, Φάι, Μαντζέκ, Κουντε(87’ Ζουά), Ν’Τζιε(70’ Εκαμπί), Τσούπο, Μπασογκόγκ, Μπαχοκεν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ