Στο ΟΑΚΑ οι δυο πρώτοι αγώνες της Εθνικής

Το Ολυμπιακό Στάδιο θα χρησιμοποιηθεί τελικά ως έδρα της Εθνικής μας ομάδας για τα δυο πρώτα προκριματικά παιχνίδια του Euro 2020. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ιούνιο την Ιταλία και την Αρμενία.

Κανονικά το Παγκρήτιο Στάδιο θα φιλοξενήσει τα εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά, αλλά δεν πρόκειται να είναι τόσο σύντομα έτοιμο, καθώς χρειάζονται ακόμα να γίνουν αρκετές εργασίες.

Έτσι η ΕΠΟ προσπάθησε να βρει μια εναλλακτική λύση. Αρχικά προσπάθησε να πάρει την έγκριση για το Καραϊσκάκη, αλλά αρνήθηκε η «Καραϊσκάκης ΑΕ» και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός. Τότε η ΕΠΟ αναγκάστηκε να στραφεί ξανά στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής στο γήπεδο στο Φάληρο έγινε στις 11 Δεκεμβρίου 2017, όταν και αντιμετώπισε την Κροατία στο επαναληπτικό μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (0-0).

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ τότε είχαν αναφερθεί στο υψηλό κόστος που χρειαζόταν για τη χρήση του γηπέδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ