Στο ρελαντί η Μπαρτσελόνα με ρεκόρ του Μέσι

Η πρωτοπόρος στην βαθμολογία Μπαρτσελόνα επικράτησε της Εσπανιόλ με 2-0 στο Καμπ Νου, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Αν και μέσα στην έδρα της η Μπαρτσελόνα τα βρήκε δύσκολα για 70 λεπτά κόντρα στην Εσπανιόλ που δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους «Μπλαουγκράνα».

Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης χωρίς όμως να βρουν δίχτυα οι ίδιοι στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης, αφού τους το χάρισε η Εσπανιόλ. Συγκεκριμένα στο 71’ μετά από έξοχη εκτέλεση φάουλ του Μέσι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Σάντσες να μην μπορεί να τη διώξει πάνω στη γραμμή, διαμορφώνοντας το 1-0.

Ένα λεπτό πριν της ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στο 89’ ο Μέσι μετά από την πάσα του Μάλκομ, τελείωσε την φάση με ένα χαμηλό σουτ στο κέντρο της εστίας για το τελικό 2-0. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Λιονέλ Μέσι έφτασε το ρεκόρ του Ικερ Κασίγιας, φτάνοντας τις 334 νίκες στην ιστορία της Λαλιγκα.

Οι «Μπλαουγκράνα» έφτασαν τους 69 βαθμούς ενώ η Εσπανιόλ παρέμεινε στους 34 και στην 14 θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερ: Σάντσες (αυτογκόλ), Μέσι

Μπαρτσελόνα: Τερ Στεγκεν, Σεμέντο(59’ Ρομπέρτο), Πικιε, Λενγκλε, Άλμπα, Ρακιτιτς, Μπουσκετς, Αρτούρ(59’ Μαλκομ), Μέσι, Σουάρες, Κουτινιο

Εσπανιόλ: Λοπεθ, Πεντρόσα, Χερμοσο, Ναλντο, Λόπεζ, Ροζάλες, Ρόκα, Σάντσες, Γκρανερο, Ιγκλέσιας(64’ Γου), Μελέντο(65’ Μελέντο)

Χετάφε – Λεγανές 0-2

Στο ματς που διεξήχθη νωρίτερα η Λεγανές επικράτησε της Χετάφε με 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι και καθάρισαν το ματς. Μόλις στο 49’ ο Σάντος πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του ενώ λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στο 83’ ο Χουανφράν κλείδωσε την νίκη και διαμόρφωσε το τελικό 0-2, φτάνοντας έτσι η Λεγανές τους 36 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ