Στο στόχαστρο της Άστον Βίλα ο Μπρούστερ

Ο Ράιαν Μπρούστερ φαίνεται πως μετά το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας, προσέλκυσε και την Άστον Βίλα, σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο Άγγλος νεαρός έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και αυτές στο Carabao Cup. Οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται την παραχώρηση του ως δανεικό κάπου θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήθελε το καλοκαίρι να αποχωριστεί τον νεαρό επιθετικό καθώς πίστευε ότι μπορεί να προσφέρει πράγματα και να βοηθήσει την απαιτητική χρόνια όπου στόχος είναι η κατάκτηση των Πρεμιερ Λιγκ  και Τσαμπιονς Λιγκ .

Η παρουσία όμως των Φιρμίνο και Οριτζί στην συγκεκριμένη θέση μετέτρεψαν σε πολύ δύσκολο την προσπάθεια του 19χρονου να πάρει συμμετοχές εκτός των κυπέλλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ