Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Αντρέα Κρίστενσεν

Στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκονται στην Μίλαν. Οι ιθύνοντες των “Ροσονέρι εργάζονται για την επόμενη μέρα της ομάδας και την ενδυνάμωση της, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστή δράση.

Με την ανανέωση του Αλέσιο Ρομανιόλι να θεωρείται δεδομένη, στην Μίλαν αναζητούν τον παρτενέρ του, με το όνομα του Αντρέα Κρίστενσεν να βρίσκεται ψηλά στην λίστα. Ο Δανός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι, έως το καλοκαίρι του 2022. Η αξία του Κρίστενσεν πλησιάζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει καταγράψει 20 συμμετοχές την φετινή σεζόν με τους “Μπλε”.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Σίμον Κιάερ. Ο κεντρικός αμυντικός από την Δανία, βρίσκεται με την μορφή δανεισμού στην Μίλαν, από την Βαλένθια. Ο 30χρονος έχει αγωνιστεί 13 φορές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έχοντας παρουσία καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, η διοίκηση της Μίλαν να προχωρήσει στην αγορά του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ