Στο στόχαστρο της FIFA μπήκε η μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες

Στο στόχαστρο της FIFA μπήκε η μεταγραφή του  Μπρούνο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από την καταγγελία της πρώην ομάδας του Σαμπντόρια.

Ο Πορτογάλος μέσος μετακόμισε στο »’Ολντ Τράφορντ» τον Ιανουάριο από την Σπόρτινγκ με το ποσό των  55 εκατομμυρίων ευρώ . Η Σαμπντόρια είχε βάλει ρήτρα μεταπώλησης 10% για οποιοδήποτε μεταγραφή έκανε ο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ, όταν τον πούλησε το 2017.

Η Σπόρτινγκ ισχυρίζεται  ότι η ρήτρα είναι άκυρη καθώς ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Ιούνιο του 2018.

Ο εκπρόσωπος της FIFA επιβεβαίωσε πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και το προσεχές διάστημα θα γίνει γνωστό αν έχει βάση η καταγγελία των Ιταλών.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι στις 3 Απριλίου ο ιταλικός σύλλογος Σαμπντόρια υπέβαλε αξίωση στην FIFA εναντίον του πορτογαλικού συλλόγου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας  σχετικά με οικονομικές υποχρεώσεις που ορίζονται στο συμβόλαιο που αντιστοιχεί στη μεταγραφή του Φερνάντες», ανέφερε η FIFA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ