Στο τέλος καθάρισαν Μπέτις και Βαλένθια

Στην 27η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπέτις χρειάστηκε ένα γκολ για να πάρει την εκτός έδρας νίκη, κερδίζοντας την Τελτα με 0-1. Η Βαλενθία κατάφερε να πάρει στο τέλος τη νίκη με 2-3 εκτός έδρας.

Θέλτα-Μπέτις 0-1

Η Θέλτα υποδέχτηκε την Μπέτις στο Μπαλαϊδο, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-1.

Η Ηέλτα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. Οι οπαδοί έχουν εκστασιαστεί με το πρώτο γκολ! Min.90, Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα. Το σκορ έληξε 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, το ρυθμό του αγώνα ανέβηκε με την Μπέτις να είναι εκείνη που έχασε, με τον Τέγιο στο 54 ‘. Η Μπέτις κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 80 ‘, με τον Χεσέ. Εντοπιστεί τυχαία, αφού πήρε τη μπάλα και σηκώθηκε από 0-1. Ήταν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, αφού η Θέλτα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει.

Χιρόνα-Βαλενθία 2-3

Η Χιρόνα και η Βαλένθια ήρθαν αντιμέτωπες στο Δημοτικό Στάδιο του Μόντιβιλι, με την Βαλένθια να επικρατεί με 2-3.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ. Η Βαλενθία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Στο 14 ‘, ο Γκουέδες βρέθηκε στην περιοχή, είχε χώρο πριν και σούταρε, κάνοντας το 0-1. Ο 22 ‘, ο Χιρόνα έβγαλε μία σέντρα από τα αριστερά αλλά η κεφαλιά του Grábal κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Ραμαλό. Ο διαιτητής έβγαλε στον Rimallo την κίτρινη κάρτα μετά από αυτό το φάουλ. Οι ευκαιρίες συνεχίζονται, το κόρνερ όμως αποκρούστηκε από 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά την ηνία πριν συμπληρώσουν το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 53 ‘, ο Παρέχω πήρε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας και έβγαλε τα δίχτυα για το 1-2. Στο 82′, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Στουάνι κέρδισε από τα 11 μέτρα.

Η Βαλένθια δεν ειχε πει την τελευταία της λέξη, αφού σημείωσε ακόμα ένα γκολ. Ο Τόρες, στο 90, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και τον νίκησε, κάνοντας το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ