Στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ο Καλαϊτζής

Αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που κάνει ο Γιώργος Καλαϊτζής στα τμήματα υποδομών είναι η ένταξη του στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και του Ρικ Πιτίνο.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος είναι μέλος στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού από το 2016, ανήκει πλέον στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας των “πράσινων”, κάτι το οποίο έχει να κάνει με την ικανότητα του και τη σκληρή δουλειά που ανταμείφθηκε από την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο του μπάσκετ από τη Νίκη Βόλου, πριν ενταχθεί στον Πανιώνιο σε ηλικία 18 ετών το 1994. Η καριέρα του πάντως έχει χαρακτηριστεί από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε από το 1997 έως και το 2006, κατακτώντας σε αυτό το διάστημα 8 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 2 EuroLeague, πριν αποχωρήσει με προορισμό τον Άρη (2006-2008), για να ακολουθήσουν ο Πεναλλήνιος, ο Κολοσσος και ο Δούκας.

Ο Έλληνας τεχνικός υπήρξε ακόμα μέλος όλων των εθνικών ομάδων, από επίπεδο Παίδων έως και Ανδρών, ενώ ήταν ο έκτος παίκτης της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1995 που διοργανώθηκε στην χώρα μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ