Στο CAS ο Ολυμπιακός για ΠΑΟΚ & Ξάνθη

Στο CAS προσέφυγε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Η έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αποφάνθηκε πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη εμπίμπτουν στην παράβαση της κοινής ιδιοκτησίας, ξεκίνησε από καταγγελία του Ολυμπιακού, η οποία συνεχίζει σε ανώτερο επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός είχε προαναγγείλει ότι θα εξαντλούσε τα νομικά περιθώρια στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας και έτσι η πειραϊκή ΠΑΕ κατέθεσε στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης προσφυγή, ζητώντας τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Οι “ερυθρόλευκοι” ζητούν να ισχύσουν οι ποινές που προβλέπονταν πριν την τροπολογία της Κυβέρνησης που οδήγησε σε αφαίρεση βαθμών. Η τελεσίδικη απόφαση των ελληνικών αθλητικών δικαστηρίων και της ΕΕΑ είναι νομικό εργαλείο για τον Ολυμπιακό και το επιτελείο του ζητά από το CAS την ποινή που προβλέπεται με βάση το διεθνές αθλητικό Δίκαιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ