Στόχος η 4η νίκη για Σεβίλλη

Στο Europa League, εύκολο έργο έχει η Σεβίλλη εκτός έδρας, αφού θα επιδιώξει το 4Χ4 απέναντι στην Ντουντελάνζ για τον 1ο όμιλο στις 19:55, ενώ η 4η αγωνιστική ξεκινά λίγο νωρίτερα (17:50) με την αναμέτρηση Αστάνα-Αλκμάαρ για τον 12ο όμιλο.

Group A: Η Ντουντελάνζ φιλοξενεί με πολλές απουσίες την Σεβίλλη στο Γιόσι Μπαρτέλ στις 19:55. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν την δεύτερη νίκη τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στην διοργάνωση. Την ίδια ώρα, ΑΠΟΕΛ και Καραμπάγκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Νέο ΓΣΠ. Ο Ντε Βινσέντι για τους γηπεδούχους και ο Όζομπιτς για τους φιλοξενούμενους δεν θα είναι στις αποστολές των ομαδων λόγω τραυματισμών.

Group L: Στις 17:50, Αστάνα και Αλκμάαρ ανοίγουν την αυλαία του Europa League στο Αστάνα Αρένα. Τομάσεβιτς και Γκουνμουντσον δεν θα συνοδεύσουν τις ομάδες τους λόγω τραυματισμών. Στις 22:00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει με πολλές απουσίες την Παρτιζάν στο Ολντ Τράφορντ. Οι γηπεδούχοι θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση και με στραβοπάτημα της Αλκμάαρ να απομακρυνθεί κι άλλο από την δεύτερη θέση.

Group B: Σε μια προσπάθεια να εδραιωθούν στην πρώτη θέση, η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Ντινάμο Κιέβου στο Τέλια Πάρκεν στις 19:55, μετρώντας αρκετές απώλειες και οι δύο πλευρές. Την ίδια ώρα, Λουγκάνο και Μάλμε διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Κουμπουνπαρκ, με τους γηπεδούχους να μην έχουν στην διάθεσή τους τους Κρνιγκοχ, Μούτσι, Σολντίνι και Σουλμόνι λόγω τραυματισμών.

Group C: Στις 19:55, Βασιλεία και Χετάφε θα έρθουν αντιμέτωπες στο Σεντ Γιάκομπ-Παρκ και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες (Βασιλεία 7, Χετάφε 6). Την ίδια ώρα, η Κρασνοντάρ υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ, στο Στάδιο Κράσνονταρ, όπου και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να έχουν – έστω καιελάχιστες ελπίδες – για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Group D: Στις 19:55, η Λίντσερ θα φιλοξενήσει την PSV Αϊντχόφεν στο Λίντζερ, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν κοντά στις δύο θέσεις που δίνουν την πρόκριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι να διατηρήσουν την πρώτη θέση του ομίλου. Την ίδια ώρα, στο Λέρκενταλ, η Ρόζενμποργκ, η οποία μετρά δύο απουσίες, υποδέχεται την Σπόρτινγκ. Οι γηπεδούχοι δύσκολα θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού μετρά ήδη τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Group E: Στις 19:55, Κλουζ και Ρεν θα έρθουν αντιμέτωπες στο Κανσταντίν Ραντουλέσκου με τις δύο πλευρές να αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού θα έχουν απώλειες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να φτάσουν στην τρίτη τους νίκη, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που μετρούν μόλις μία ισοπαλία και δύο ήττες. Την ίδια ώρα, στο Ολύμπικο της Ρώμης, η Λάτσιο θα προσπαθήσει να πάρει την δεύτερη νίκη της απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου, Σέλτικ.

Group F: Η Γκιμαράες υποδέχτηκε χθες το απόγευμα (17:50) την Άρσεναλ στο Αλφόνσο Ενρίκες και οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες (1-1) με τα γκολ των Μουσταφί και Ντουάρτε. Στις 19:55, η Σταντάρ Λιέγης αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Στάδιο Μορίς Ντουφράζνε και θέλει να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Άρσεναλ και να πλησιάσει στον ένα βαθμό. Οι Μπόλτσεβιτς και Ντουσέν για τους γηπεδούχους και οι Τουρέ και Τραπ για τους φιλοξενούμενους δεν θα βοηθήσουν τις ομάδες τους λόγω τραυματισμών. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν την δεύτερη νίκη τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν κοντά στην Άρσεναλ.

Group G: Στο Ντε Κάιπ, η Φέγενορντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιούνγκ Μπόις στις 22:00, με τον Φερ να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των γηπεδούχων λόγω τιμωρίας. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να φτάσουν στην δεύτερη νίκη τους. Την ίδια ώρα, Ρέιντζερς και Πόρτο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Άιμπροξ με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν στην διάθεσή τους τους Μπάρο και Ολιβέιρα λόγω τραυματισμών. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση.

Group H: Στο Γκρουπάμα Αρένα, η Φερεντσβάρος φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 22:00 με στόχο την νίκη. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να μείνουν κοντά στην δεύτερη θέση που δίνει την πρόκριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κανένα βαθμό μετά από τις τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Την ίδια ώρα, η πρωτοπόρος Εσπανιόλ υποδέχεται την Λουντόγκορετς στο Στάδιο RCDE, με τις δύο πλευρές να ταλανίζονται από τραυματισμούς.

Group I: Στις 22:00, Βόλφσμπουργκ και Γάνδη έρχονται αντιμέτωποι στο Βολκσβάγκεν. Ο Σλάγκερ έχει υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο και δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας. Την ίδια ώρα, η FK Αλεξάντρια υποδέχεται την Σεντ Ετιέν και θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη και είναι ισόβαθμες μετά από δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Group J: Στις 22:00, η Βόλφσμπεργκερ φιλοξενεί την Μπασακσεχίρ στο Μερκούρ Αρένα. Οι Μπομγκαρτνερ για τους γηπεδούχους και Αλέξιτς για τους φιλοξενούμενους δεν θα βοηθήσουν τις ομάδες τους λόγω τραυματισμών. Την ίδια ώρα, η Γκλάντμπαχ θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ρόμα στο Μπορούσια Παρκ. Ο ιταλικός σύλλογος ταξίδεψε στην Γερμανία με αρκετές απουσίες στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την πρωτιά του ομίλου.

Group K: Στο Στάδιο Μολινέ, η Γούλβς θα υποδεχτεί την Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 22:00. Οι δύο ομάδες δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον τραυματία Μπόλι και τον τιμωρημένο Χότα (γηπεδούχοι) και Στρέλεκ (φιλουξενούμενοι). Την ίδια ώρα, Μπράγκα και Μπεσίκτας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μουνισιπάλ ντε Μπράγκα. Ο τουρκικός σύλλογος δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τραυματίες Εν’Κουλού, Περέιρα και Τοκόζ.

Αναλυτικά οι αγώνες:

17:50 Αστάνα-Αλκμάαρ

19:55 ΑΠΟΕΛ-Καραμπάγκ

19:55 Βασιλεία-Χετάφε

19:55 Κλουζ-Ρεν

19:55 Κοπεγχάγη-Ντινάμο Κιέβου

19:55 Κρασνοντάρ-Τραμπζονσπόρ

19:55 Λάτσιο-Σέλτικ

19:55 Λίντσερ-PSV Αϊντχόφεν

19:55 Λουγκάνο-Μάλμε

19:55 Ντουντελάνζ-Σεβίλλη

19:55 Ρόζενμποργκ-Σπόρτινγκ

19:55 Σταντάρ Λιέγης-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

22:00 Βόλφσμπεργκερ-Μπασακσεχίρ

22:00 Βόλφσμπουργκ-Γάνδη

22:00 Γκλάντμπαχ-Ρόμα

22:00 Γούλβς-Σ. Μπρατισλάβας

22:00 Εσπανιόλ-Λουντόγκορετς

22:00 FK Αλεξάντρια-Σεντ Ετιέν

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρτιζάν

22:00 Μπράγκα-Μπεσίκτας

22:00 Ρέιντζερς-Πόρτο

22:00 Φέγενορντ-Γιούνγκ Μπόις

22:00 Φερεντσβάρος-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ