Στόχος της μόνο η νίκη

Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (19:30) τον Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, με μοναδικό σκοπό την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Η Ένωση έχει αφήσει πίσω της, την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό  και πλέον θέλει να προχωρήσει μέχρι το τέλος μόνο με νίκες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στην διάθεση του, τον τραυματία Χούλτ, αλλά και τον  Τσιγκρίνσκι που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Εκτός πλάνων του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων» έμεινε και ο Αντρέ Σιμόες που έχει δηλωθεί στο συγκεκριμένο ματς με τον Απόλλωνα για να εκτίσει την τιμωρία των καρτών που συμπλήρωσε.

Η αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ