Συζήτηση για συμβόλαια και τηλεοπτικά στην τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτή, οι συμμετέχοντες συζήτησαν για την αρνητική απάντηση του ΠΣΑΠ σχετικά με την πρόταση της λίγκας για τη μείωση στις δόσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, με τη νομική υπηρεσία του συνεταιρισμού να προτείνει σε κάθε ΠΑΕ να κάνει ξεχωριστές συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές της.

Επιπλέον, έπεσε στο τραπέζι το θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων, για το εάν θα υπάρξει κεντρική διαχείριση, ή εάν θα συνεχίσει η κάθε ομάδα να κάνει τις δικές της διαπραγματεύσεις.

Ακούστηκαν επίσης διάφορες απόψεις από όλα τα μέλη του Δ.Σ., για το πώς θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί η οικονομική ζημία που έχει προκληθεί στις ΠΑΕ λόγω της πανδημίας.

Το Δελτίο Τύπου της Σούπερ Λιγκ:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League ενημερώθηκαν οι ΠΑΕ-Μέλη για τη διαπραγμάτευση με τον Π.Σ.Α.Π. και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα.

Οι ΠΑΕ Λαμία και ΠΑΕ ΟΦΗ, δια των εκπροσώπων τους κ.κ. Τσικνή και Πουρσανίδη, θα μετέχουν στην ομάδα εργασίας (working group) της Super League, στη θέση των παραιτηθέντων μελών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ