Συζητήσεις της Άρσεναλ με Κουρζάουα

Η Άρσεναλ είναι στην αναζήτηση ενός αριστερού μπακ, μετά το “μπαράζ” τραυματισμών των Κίεραν Τίρνεϊ και Σέαντ Κολάσινατς, και φαίνεται πως η περίπτωση του Λαϊβίν Κουρζάουα έχει ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του RMC Sport, Μοχάμεντ Μπουχάφσι, οι “Κανονιέρηδες” βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον Γάλλο ακραίο μπακ και θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο τον Ιούνιο, καθώς το συμβόλαιο του λήγει σε μερικούς μήνες με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως, εάν συνεχίζει να υπάρχει θέμα στη συγκεκριμένη θέση, αναμένεται να κατατεθεί πρόταση από τώρα και να αποκτηθεί στο τέλος του Ιανουαρίου, δίνοντας ακόμα μία λύση σε μια θέση που η Λονδρέζικη ομάδα “πονάει”.

Αυτή τη στιγμή, ο Βόσνιος αριστερός αμυντικός έχει επιστρέψει και αγωνίζεται κανονικά αλλά μέχρι την επιστροφή του, είχε καλυφθεί από τον νεαρό εξτρέμ, Μπουκάγιο Σάκα, που υστερεί αρκετά σε σωματικά προσόντα αλλά και αμυντικά.

Βέβαια, αποδείχτηκε μια αξιόπιστη λύση και βοήθησε όσο μπορούσε, σε μια άγνωστη θέση για τον ίδιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ