Συμφωνία για μειώσεις μισθού στην ΑΕΚ

Τη χρυσή τομή βρήκαν διοίκηση και παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τις περικοπές που πρόκειται να γίνουν.

Το “ψαλίδι” στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών πρόκειται για λιγότερο από έναν μισθό, σε σχέση με αυτό που είχε προτείνει η Σούπερ Λιγκ στον ΠΣΑΠ, λόγω της καραντίνας.

Στην ΑΕΚ όπως ανακοινώθηκε από τους αρχηγούς η μείωση θα είναι ουσιαστικά για τον ενάμιση μήνα της πλήρους καραντίνας και θα μεταφράζεται σε 12% μείωση στα ετήσια συμβόλαια των παικτών. Από την μείωση εξαιρείται το τεχνικό τιμ και οι έχοντες συμβόλαιο κάτω των 100.000 ευρώ.

Όμως η απώλεια αυτή δεν είναι οριστική για τους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς αν καταφέρουν να πετύχουν έναν από τους τρεις στόχους που ορίστηκαν το Κύπελλο ή την δεύτερη θέση ή την είσοδο σε όμιλο οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τότε θα πληρωθούν μέρος της μείωσης ενώ αν πετύχουν δύο ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς η μείωση τελικά μπορεί να είναι μόνο ένα 8%.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της Σούπερ Λιγκ στον ΠΣΑΠ ήταν για μείωση 25% στα συμβόλαια των παικτών αν συνεχιζόταν, οπως και γίνεται, η σεζόν, ο ΠΣΑΠ απάντησε αρνητικά και έτσι η κάθε ομάδα ανέλαβε να τα βρει μόνη της με τους παίκτες της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ