Συνέχεια στο όνειρο η Μαδαγασκάρη

Στην προημιτελική φάση του Κοπα Άφρικα η Μαδαγασκάρη, που αποτελεί και την ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης, πέταξε εκτός συνέχειας την Δημοκρατία του Κονγκό με 4-2 στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια) και είναι αυτή που πήρε το χρυσό εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Το σκορ άνοιξε η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Μαδαγασκάρης με τον Αμάντα στο 9′. Η ισοφάριση ήρθε δώδεκα λεπτά αργότερα, στο 21′ χάρης σε προσωπικό τέρμα του Μπακάμπου.

Το 2-1 ήρθε στο 77′ από τον Φανέβα Αντριατσίμα ενώ στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού Μπέμπα έφερε το ματς στα ίσια κι έστειλε στην παράταση και εν συνεχεία στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι τις δύο ομάδες.

Πλέον η Μαδαγασκάρη περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της από το ζευγάρι του Γκάνα-Τυνησία που είναι προγραμματισμένο για αύριο στις 22:00

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ