Συνεχίζει την “μάχη” για την επιστροφή του ο Λόφτους Τσικ

Ο Ρούμπεν Λόφτους Τσικ συνεχίζει το αναρρωτικό πρόγραμμα, καθώς η δράσει σε όλα τα ευρωπαϊκά και μη πρωταθλήματα έχει σταματήσει. Ο 24χρονος στις 15 Μαΐου του 2019, υπέστει ρήξη αχιλλείου τένοντα, σε φιλική αναμέτρηση της Τσέλσι με την Νιού Ίνγκλαντ.

Ο κεντρικός μέσος των Μπλε έχει καταγράψει σύνολα 38 εμφανίσεις με την φανέλα της Τσέλσι. Ενώ μετά από πολύ καιρό και μεγάλη προσπάθεια του ίδιου, ο Τσικ έχει αγωνιστεί και 3 φορές, με την αναπτυξιακή ομάδα. Στην άτυπη επιστροφή του αγωνίστηκε για 60 λεπτά και στη συνέχεια κατάφερε να αγωνιστεί για ένα ολόκληρο 90λεπτο.

Η πρώτη ομάδα των Λονδρέζων βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, λόγω της ανακοίνωσης του Χούντσον Οντόι ως θετικού φορέα του κορωνοϊού. Κάθε παίκτης πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Λόφτους Τσικ ενημέρωσε για την κατάστασή του, ανεβάζοντας ένα βίντεο και γράφοντας στη λεζάντα: «Το σκίπινγκ ήταν πάντα εξαιρετικό για τον αχίλλειο τένοντά μου από τότε που τραυματίστηκα. Ξανακέρδισα την (σ.σ. ικανότητα) αναπήδηση/ακαμψία. Θα συνεχίσω να δουλεύω σε αυτό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ