Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ

Ακόμα μια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο ΠΑΟΚ που επικράτησε άνετα της Σιντ Τρούιντεν με 4-0 στην πρώτη φιλική αναμέτρηση του “Δικεφάλου του Βορρά” επί βελγικού εδάφους.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 12’ μετά τον εξαιρετικό συνδυασμό ανάμεσα σε Λέο Ζαμπά και Ντιέγκο Μπίσεβαρ, ο Βραζιλιάνος κάνει τη σέντρα και ο δεύτερος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Ο “Δικέφαλος του βορρά”  προσπαθούσε να βρει και το δεύτερο γκολ το οποίο πέτυχε λίγα λεπτά αργότερα ο Ντούγκλας Αουγκούστο όταν με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Στέπε.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απειλεί την εστία της Σιντ Τρούιντεν, χωρίς ωστόσο να βρει και τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος, το οποίο βρήκε την ομάδα του Φερέιρα να προηγείται.

Με το δεξί ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τους ασπρόμαυρους μιας και στο 48’ ο Μίσιτς έβγαλε για τον Ζαμπά ο Βραζιλιάνος πλασάρει ιδανικά και έγραψε το 3-0.

Στο 56’ οι Βέλγοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το λάθος της άμυνας τους ΠΑΟΚ χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μελίσσα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζαμπά έχασε την ευκαιρία για δεύτερο γκολ και για τέταρτο ο ΠΑΟΚ.

Οι αλλαγές που έκανε ο Φερέιρα στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Ο Πέντρο Ενρίκε ήταν ο σκόρερ του τέταρτου γκολ για τον ΠΑΟΚ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-0.

Σκόρερ: 12′ Μπίσεσβαρ, 20′ Ντούγκλας Αγκούστο, 48′ Λέο Ζαμπά, 81′ πεν. Πέντρο Ενρίκε

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιάννουλης, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά, Μπίσεβαρ, Πέλκας, Άκπομ

Έντεκα του ΠΑΟΚ 2ο ημίχρονο : Μελισσας,Μιχαηλίδης, Σοάρες, Χατζηισαΐας, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάτσε, Στοχ, Λημνιός, Ενρίκε, Σβιντέρσκι.

Σιντ Τρούιντεν: Στέπε, Γκαρθία, Μποτακά, Σανκόν, Ασαμόα, Ντε Μπράιν, Τεϊσέιρα, Ακολατσέ, Μπαλόνγκο, Έντο, Σόουζα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ