Συνεχίζουν οι Βαυαροί

Οι Βαυαροί κέρδισαν εύκολα εντός έδρας με 3-1 την Σάλκε και μείωσαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την γκέλα των Βεστφαλών και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπρουμ, με την Σάλκε στο 25’ να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Κουτούκου. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα η Μπάγερν πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Λεβαντόφσκι. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57’ οι Βαυαροί πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Γκνάμπρι, σφραγίζοντας τη νίκη.

Με αυτό το τρίποντο οι πρωταθλητές Γερμανίας έφτασαν τους 45 βαθμούς και πλησίασαν στους 5 την Ντόρτμουντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην 13η θέση με 22 πόντους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ