Συνοπτικά όσα έγιναν στην 12η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ

Η συνολική συγκομιδή βαθμών της  12η αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ έδειξε πως ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή του πρώτου γύρου δεν κρίθηκε στο Καραϊσκάκη, αλλά θα κριθεί  στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένει την Ξάνθη  και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να παίξει με τον ουραγό πλέον Παναιτωλικό. Βέβαια οι πιθανότητες να κλείσουν τον πρώτο γύρο  οι πρωτοπόροι  του πρωταθλήματος αήττητοι είναι πολύ πιθανό.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα  στο ντέρμπι δεν μίκρυνε την απόσταση των δύο από τον τρίτο. Και αυτό γιατί η ΑΕΚ, που ήταν εννέα βαθμούς πίσω, έχασε και βρέθηκε στους δέκα, ενώ τώρα δύο άλλες ομάδες, ο ΟΦΗ και η Ξάνθη είναι στους εννέα βαθμούς από την κορυφή.

ΟΦΗ και Ξάνθη  οδηγούν το γκρουπ που περιλαμβάνει τον κύριο όγκο των ομάδων, δέκα δηλαδή, που τις χωρίζουν οκτώ βαθμοί.

Το εντυπωσιακό είναι ότι με συνδυασμό αποτελεσμάτων, ο ΟΦΗ  και Ξάνθη μοιράζονται την τρίτη θέση, μπορεί να κλείσουν το γύρο εκτός πρώτης εξάδας!

Και αυτό γιατί μέχρι και ο όγδοος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός είναι σε απόσταση βολής από την τρίτη θέση.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η τελευταία των δέκα, με 11 βαθμούς, και πλέον αρχίζει να νιώθει την ανάσα του Πανιωνίου, που νίκησε στο ντέρμπι της ουράς τον Παναιτωλικό και για πρώτη φορά στη σεζόν δεν είναι τελευταίος.

Μάλιστα ο Πανιώνιος ξεπέρασε και τον Αστέρα Τρίπολης σε βαθμολογική συγκομιδή, 12 έναντι 11, αλλά η ποινή των έξι βαθμών τον έχει ακόμα μακριά από τις θέσεις ασφαλείας.

Οι πάνθηρες αν νικήσουν τους κιτρινόμαυρους  θα σημάνει για πολλές ομάδες βαθμολογικός… πυρετός .

Η 12η αγωνιστική αυτή τη φορά δεν είχε σκορ 3-2, που έχει εμφανιστεί ήδη εννέα φορές φέτος . Είχε ανατροπές  και συγκεκριμένα από την ομάδα που το συνηθίζει, την ΑΕΛ. Για μια ακόμα φορά έλειψε το 0-0, που έχει μόνο πέντε εμφανίσεις σε 84 αγώνες και θέλουμε να μην το βλέπουμε!

Ήταν η τρίτη αγωνιστική που δεν υπήρξε νίκη φιλοξενούμενου και αυτό μάλιστα έχει συμβεί μόνο τον τελευταίο μήνα. Οι αγωνιστικές χωρίς “διπλό” σε όλο το πρωτάθλημα είναι η 9η, η 11η και η 12η.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ