Σφαγή Σιδηρόπουλου και άδικη ήττα του Ατρομήτου

Ο Ατρόμητος δέχτηκε την ήττα με 0-1 από την ΑΕΚ στο Περιστέρι, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας.

Το τέρμα ήρθε μετά από τραγικό λάθος του διαιτητή Σιδηρόπουλου, ο οποίος καταλόγισε λανθασμένα πέναλτι.Ένα ακόμη πέναλτι και διαιτητικό λάθος που κοστίζει στον Ατρόμητο.

Έντονες διαμαρτυρίες τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από την ομάδα του Περιστέριου που έβραζαν για την απόφαση του γκολ.

Στα αγωνιστικά τοο γκολ πέτυχε ο Πόνσε από την άσπρη βούλα. Με δέκα παίκτες τέλειωσε το ματς αφού δέχτηκε την αποβολή ο ίδιος παίκτης.

Ο αγώνας:

Ισορροπημένος ο ρυθμός του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να παίζουν συντηρητικά.

Στο 9ο λεπτό υπήρξε η πρώτη αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Τσιγκρίνσκι. Την θέση του πήρε ο Τσόσιτς.

Ο Ατρόμητος όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο, έχοντας την κατοχή, δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις για ευκαιρία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 32ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ωραίος συνδυασμός του Λιβάγια με τον Χουλτ, με τον Σουηδό να δίνει στον Μπογιέ, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι, πλάσαρε, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θεοδωράκη.

Αν και ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή, το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0, σε ένα ματς κυρίως με αρκετή ένταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε όπως το πρώτο, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Στο 55’υπήρξε διακοπή του αγώνα λόγω προβλήματος με τους προβολείς του γηπέδου. Μετά από 20 λεπτά ξεκίνησε το ματς…

Στο 83’ ο Αλμπάνης τσίμπησε την μπάλα εκτός περιοχής, με τον Σιδηρόπουλο να δίνει πέναλτι, αντί για φάουλ! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πονσε που έκανε το 0-1 για την ΑΕΚ.

Στο 89’΄η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Πόνσε δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά στον Ρισβάνη σε διεκδίκηση για κεφαλιά.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, συνέχισε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Λιβάγια είχε μια καλή ευκαιρία με εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα, όμως το δυνατό σουτ μπλόκαρε ο Θεοδωράκης.

Μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Ατρόμητος πίεσε, όμως το τελικό αποτέλεσμα βρήκε την ΑΕΚ να φεύγει νικήτρια με 0-1.

Κίτρινες: Μπουσούλατζιτς, Καρασαλίδης  – Μπακάκης, Πόνσε (Χ2)

Κόκκινη: Πόνσε

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Κορτ (91’ Μαντσον), Μπρούνο, Μανούσος (77’ Ενσικουλού), Κωτσόπουλος (78’Κουλούρης), Ουαρντα

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (9’Τσόσιτς), Χουλτ, Σιμόες, Άλεφ, Γκάλο, Λιβάγια (113’ Κλωναρίδης), Μπογέ (80’ Αλμπάνης), Πόνσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ