Σόλσκιερ: «Είναι ένα παιδί με ποιότητα, ήρθε σαν αρχηγός και δείχνει πως είναι»

Στο Μάντσεστερ, οπαδοί και διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την εικόνα του Μπρούνο Φερνάντες. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” απέκτησαν, έναντι 55 εκατομμυρίων ευρώ, τον Πορτογάλο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από την μεριά του ο 25χρονος, έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την μεταγραφή του, με τις πολύ καλές εμφανίσεις του. Σε 7 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις με την Γιουνάιτεντ, έχει σκοράρει 3 φορές και έχει μοιράσει 2 ασίστ.

Η εικόνα του Φερνάντες μόνο χαρούμενο θα μπορούσε να κάνει τον τεχνικών της ομάδας Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μου αρέσει να το βλέπω αυτό σε ένα παίκτη. Δεν έχει αλλάξει επειδή ήρθε σε μία καινούρια ομάδα. Είναι ίδιος, όπως ήταν και στην Σπόρτινγκ. Είναι ένα παιδί με αυτοπεποίθηση, με ποιότητα, που βρίσκεται σε φόρμα κι αυτή είναι η προσωπικότητα του. Όλοι πρέπει να είναι ο εαυτός τους. Ήρθε σαν αρχηγός και δείχνει πως όντως είναι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ