Σόλσκιερ: «Εξαιρετική εμφάνιση»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είχε να πει κάτι αρνητικό για τους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Μπράιτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 επί της Μπράιτον στο Ολντ Τράφορντ για τη 12 αγωνιστική της Premier League. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο καθώς οι παίκτες των “Κόκκινων Διαβόλων” έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Ο Νορβηγός προπονητής ήταν πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος από την ομάδα του ενώ χαρακτήρισε αυτή την εμφάνιση ως την καλύτερη της χρονιάς έως τώρα.

«Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά».

«Επιτεθήκαμε άριστα. Παίξαμε ένα ενθουσιαστικό, επιθετικό παιχνίδι. Τα παιδιά ήταν πολύ γρήγορα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Σημειώσαμε τρία τέρματα αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε έξι η εφτά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

«Είναι μια νεανική ομάδα και μπορείς να δεις ότι το ευχαριστήθηκαν σήμερα. Όταν έχεις μια νεανική ομάδα πρέπει να παίζεις γρήγορα από την αρχή του παιχνιδιού».

«Ξέρουμε ότι δεν είμαστε σε θέση την οποία θέλουμε. Και είμαστε μακριά από εκεί που θέλουμε να είμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να διεκδικήσουμε την είσοδο στην τετράδα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ