Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είναι δικός μας παίκτης, όχι του Ραϊόλα, πρέπει να το καταλάβει επιτέλους»

Τις διαπραγματεύσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους, Παβέλ Νέντβεντ, αποκάλυψε ο ατζέντης του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα. Ο Ιταλός μάνατζερ, ξεκαθάρισε στον αγγλικό σύλλογο πως αν η ομάδα δεν προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, ο Γάλλος μέσος θα αποχωρήσει από το “Όλντ Τράφορντ”.

Για τις δηλώσεις του Ραϊόλα ρωτήθηκε και ο τεχνικός των “Κόκκινων Διαβόλων”, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Μίνο, να είστε σίγουροι για αυτό. Δεν είπα ποτέ στον Πολ να του πει κάτι. Ο Πογκμπά είναι δικός μας παίκτης, όχι του Ραϊόλα. Πρέπει να το καταλάβει επιτέλους. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, όπως και κάθε φυσιολογικός ποδοσφαιριστής.

Ξέρει ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά για να επανέλθει στην ομάδα. Είναι εκτός δράσης εδώ και πάρα πολύ καιρό και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Είναι μια δοκιμασία για αυτόν, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρει. Πιστεύω πως θέλει πάρα πολύ να ξαναπαίξει για την Γιουνάιντετ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ