Σύρραξη στο φινάλε της αναμέτρησης Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η αναμέτρηση Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης σημαδεύτηκε από μία απίστευτη φάση στο τέλος των καθυστερήσεων. Με τον παίκτη της Άιντραχτ, Ντέιβιντ Άμπραχαμ να γκρεμίζει τον αντίπαλο προπονητή και να ακολουθεί το χάος στην συνέχεια.

Ένα γκολ του Πέτερσεν στο 77′ ήταν αρκετό για την Φράιμπουργκ να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι αναρριχήθηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τις Λειψία και Μπάγερν Μονάχου και στο -4 από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ.

Το τέρμα αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από το κοινό των γηπεδούχων, όμως η συγκεκριμένη φάση πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Καθώς υπήρχε μία ακόμα πιο δυνατή εικόνα που έμεινε χαραγμένη σε όλους.

Αυτή ήταν η σύγκρουση του Άμπραχαμ της Άιντραχτ με τον προπονητή της Φράιμπουργκ, Στράι. Ο παίκτης των φιλοξενουμένων έτρεχε στη γραμή του πλαγίου άουτ για να πάρει τη μπάλα, σε μία από τις τελευταίες  προσπάθειες της ομάδας του για την ισοφάριση, όμως έπεσε επάνω στον προπονητή των γηπεδούχων και ξαπλώνοντας τον στο έδαφος.

Το αποτέλεσμα ήταν να “τιναχτούν σαν ελατήρια” από τον πάγκο, όλοι σχεδόν οι αναπληρωματικοί της Φράμπουργκ και να αρχίσουν να σπρώχνουν τον παίκτη των “αετών”, με τον διαιτητή Μπριχτ να σταματάει το ματς για να επαναφέρει την τάξη και να μην γενικευτεί η σύρραξη.

Τελικά, η ετυμηγορία του ήταν να δείξει δύο κόκκινες κάρτες, μία στον Άμπραχαμ που έπεσε πάνω στον τεχνικό της Φράιμπουργκ και μία στον παίκτη της γηπεδούχου ομάδας, Γκρίφο για τη συμπεριφορά του την ώρα της σύρραξης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ