Τέλος από την Ρόμα ο Ντε Ρόσι

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι έτοιμος να αποχώρηση από την Ρόμα άλλα θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο 35χρονος αρχηγός της Ρόμα, ο οποίος στην δεκαοκτάχρονη καριέρα του με την φανέλα των Ρωμαίων κατέγραψε 615 εμφανίσεις και 63 γκολ σε 18 σεζόν.

Ο Ντε Ρόσι εντάχθηκε στους  «τζιαλορόσι» το 2000 και έκανε ντεμπούτο το 2001 κατέκτησε  δύο φορές το Κύπελλο (2007, 2008) και μία το Σούπερ Καπ (2007).

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Για 18 χρόνια ήταν η καρδιά της Ρόμα και πάντα εκπροσωπούσε το σύλλογο με περηφάνια. Σεβόμαστε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του, αν και θα είναι μακριά από τη Ρόμα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του στην ομάδα. Οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον, ώστε να πάρει κάποιον ρόλο όποτε αποφασίσει να επιστρέψει», ανέφερε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα.

«Πριν περίπου 18 χρόνια ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έκανε ντεμπούτο με τη Ρόμα απέναντι στην Άντερλεχτ. Απέναντι στην Πάρμα στο ‘Ολίμπικο’ (26/5) θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα μας. Θα είναι το τέλος μιας εποχής»

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ