Τέλος και στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ

Τέλος και στα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑ.

Όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της τα σωματεία η Ένωση, θα επικυρώσει τις βαθμολογίες όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι τώρα, ενώ θα δεχθεί τις προτάσεις των ομάδων όσον αφορά την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

Το Δ.Σ της ΕΣΚΑ, μετά από τις συστάσεις και τις οδηγίες της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, και την απόφαση της Ε.Ο.Κ για λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του Covid19, έλαβε την απόφαση της οριστικής διακοπής όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 της Ένωσής μας.

Σε νέα συνεδρίαση που θα συγκληθεί τις επόμενες ημέρες, το Δ.Σ θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων όλων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, αλλά και για την αναδιάρθρωση αυτών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-2021), λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις των σωματείων-μελών μας.

Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν με επίσημο έγγραφο, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@eska.gr είτε με απευθείας παράδοση εγγράφου στα γραφεία της  Ένωσης  (Ύδρας 4, Γαλάτσι) μέχρι την Τετάρτη 13/05.

Τέλος, σχετικά με την διεξαγωγή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων, Νεανίδων, μετά από εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αναμένουμε τις αποφάσεις της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών-αθλητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Α.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ