Τέλος τα απρόοπτα για τους «Πολίτες»

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχουν τα ζητήματα που προέκυψαν στην Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «Πολίτες» είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν το Σάββατο στην Σανγκάι, όπου θα συμμετέχουν στο τουρνούα με όνομα Premier League Asia Trophy. Το ταξίδι τους, όμως, αναβλήθηκε εις διπλούν εξαιτίας ενός ζητήματος που προέκυψε με το πρακτορείο Thomas Cook. Αυτός ήταν και ο λόγος που τόσο ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα, όσο και ένας παίκτης της ομάδας δεν ήταν παρόντες στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, στην οποία θα μιλούσαν για τα φιλικά.

Τα απρόοπτα για την Manchester City ενόψει της προετοιμασίας της φαίνεται να λήγουν καθώς οι «Πολίτες» είναι έτοιμοι να πετάξουν για την Κίνα.

Εκπρόσωπος του πρακτορείου δήλωσε:

«Λόγω ενός διοικητικού λάθους με “τρίτους”, η πτήση της Manchester City με το Aeronexus καθυστέρησε για δύο μέρες. Το θέμα λύθηκε και η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα στις 11 μ.μ.».

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ την Τετάρτη και ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Γκουαρδιόλα θα αγωνιστεί στον τελικό ή θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στο play-off του Σαββάτου.

Μετά το τουρνουά, θα ακολουθήσουν κάποια φιλικά σε Χονγκ-Κονγκ και Ιαπωνία στα πλαίσια της προετοιμασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ