Τέλος της σεζόν στην Αδριατική Λίγκα

Οριστική διακοπή για τη σεζόν 2019-2020 στην Αδριατική Λίγκα αποφάσισαν οι ιθύνοντες, έπειτα και από τη διακοπή της Ευρωλίγκας.

Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε την Τετάρτη οι ομάδες κατέληξαν στη συγκεκριμένη απόφαση που έμοιαζε αναπόφευκτη. Άλλωστε μετά την απόφαση της Ευρωλίγκας να διατηρήσει τις ίδιες 18 ομάδες στην διοργάνωση της περιόδου 2020/21, δεν υπήρχε ουσιαστικά κανένα κίνητρο για τις ομάδες πέρα από το πρεστίζ.

Οι άνθρωποι της Λίγκας δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο και έβαλαν οριστικό τέλος στη διοργάνωση χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή. Το εισιτήριο για την Εuroleague ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα.

Καμία από τις 12 ομάδες δεν θα υποβιβαστούν, αλλά είναι πιθανό να γίνει αναδιάρθρωση με παρουσία και να γίνουν 14 ομάδες με προβιβασμό από την ABA Liga 2.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ