Τέννις: Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς ο Ρότζερ Φέντερερ

Ο θρύλος του τέννις, Ρότζερ Φέντερερ ενημέρωσε τον κόσμο του τένις για την υποτροπή του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο, μέσω ανακοίνωσης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γεγονός που θα τον κρατήσει μακριά από τα courts για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αν και είναι άγνωστο αν θα ξαναδούμε αγώνα τη φετινή χρονιά, λόγω της πανδημίας, το βέβαιο είναι ότι ο Ρότζερ Φέντερερ θα παραμείνει εκτός ανταγωνισμού για το υπόλοιπο του 2020, προαναγγέλοντας την επιστροφή του στις αρχές του 2021!

Ο Ελβετός ανέφερε στην ανακοίνωση του: “Αγαπητοί μου θαυμαστές, ελπίζω να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πριν μερικές εβδομάδες, είχα μια υποτροπή κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας και χρειάστηκε να υποβληθώ σε σύντομη αρθροσκόπηση στο δεξί μου γόνατο. Όπως έκανα και τη σεζόν 2017, σκοπεύω να πάρω όσο χρόνο χρειαστεί για να είμαι 100% έτοιμος και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Θα μου λείψουν οι οπαδοί μου και το tour αλλά ανυπομονώ να σας ξαναδώ στο ξεκίνημα του 2021”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ