Τέταρτος ο Ατρόμητος, μπαράζ παραμονής ο ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος δέχτηκε την ήττα με 0-2 από τον ΟΦΗ στο Περιστέρι, στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Τα τέρματα για τους Κρητικούς πέτυχαν ο Νέιρα και ο Σασί. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σωτηρίου που έσωσε τους φιλοξενούμενους με αρκετές επεμβάσεις. Ο ΟΦΗ με τη νίκη αυτή θα παίξει μπαράζ  για την κατηγορία κόντρα σε ομάδα της football league, τον Πλατανιά

Παρά την ήττα ο Ατρόμητος γιόρτασε με τον κόσμο του την έξοδο στην Ευρώπη που δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα. Οι Περιστεριώτες τερμάτισαν 4οι και θα αγωνιστούν την νέα αγωνιστική χρονιά στο Europa league.

Τελευταίο ματς στον πάγκο για τον Νταμίρ Κάναντι, όπως και για αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

*** Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και του Ατρομήτου ο Κουλούρης.

*** Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Ατρομήτου σήκωσαν ένα πανό για τον Τσιμάνγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 24 χρόνια και φορούσε την φανέλα με το «Αστέρι».

O αγώνας:

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς αποτέλεσμα, με τον ΟΦΗ να είναι κυρίως σε αμυντικό ρόλο.

Στο 20ο λεπτό οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Νέιρα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς και ο Νέιρα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, σούταρε από το σημείο του πέναλτι, νικώντας τον Μέγερι (0-1).

Έχοντας την ψυχολογία του γκολ, ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 στο 25’. Ο Μπράουν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ούμπιδες και απέναντι από τον Μέγερι, δεν κατάφερε να τον νικήσει, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να αποκρούει.

Μετά το 30λεπτο ο Ατρόμητος συνήλθε και έψαξε την ισοφάριση, προσπαθώντας να απειλήσει την εστία του Σωτηρίου.

Στο 44ο λεπτό είχε καλή φάση με τον Μανούσο να σουτάρει από τα δεξιά, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε, το απέκρουσε ο Σωτηρίου.

Το ημίχρονο έληξε με τον ΟΦΗ να προηγείται 0-1, με μοναδική φάση στο γκολ του Νέιρα.

Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά, όμως ο Σωτηρίου δήλωσε παρόν σε δύο ευκαιρίες των Ενσικουλού (48’) και Μανούσου (53’).

Στο 64’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ειχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση.

Αντιθέτως, ο ΟΦΗ στο 74ο λεπτό σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Ατρομήτου, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και σε αντεπίθεση, ο Γιαννούλης έβγαλε ωραία κάθετη στον Σασί, ο οποίος απέναντι από τον Μέγερι, τον πλάσαρε εύστοχα για το 0-2

Μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και το 0-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Χατζηισαϊας   – Κοροβέσης, Μιχογεβιτς, Σασί

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιντες, Μπουσουλατζιτς (82’ Moυγιακιτς), Μπρούνο, Ουάρντα (46’ Ενσικουλού), Μανούσος (55’ Ουγκράι), Κουλούρης

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ, Σασί, Μεγιάδο, Ναμπί (82’ Σακόρ), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα (88’Ντίνας), Φερέιρα (77’ Νάστος)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ