Τίμησε την μνήμη του Νίκου Σαμαρά ο Ήφαιστος

Την μνήμη του “Αετού” του Ελληνικού βόλεϊ Νίκου Σαμαρά τίμησε πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ η ομάδα του Ήφαιστου Λήμνου.

Ήταν 4/1/2013 όταν ο Νίκος Σαμαράς “έφευγε” από ανεύρυσμα εγκεφάλου για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία μόλις 42 ετών αφήνοντας πίσω μόνο θλίψη και πόνο τόσο στους δικούς του όσο και στον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τα “ταράφλεξ”.

Έτσι, στην συνάντησή του Ηφαίστου και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Λήμνο, για την 14η αγωνιστική της Basket League, ήταν αδύνατον να ξεχαστεί η προσφορά του και η ατμόσφαιρα που επικράτησε στο κλειστό γήπεδο, που φέρει το όνομά του, ήταν φορτισμένη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΉφαιστοςΣπύρος Μπούμπουρας, έδωσε τιμητική πλακέτα στον Στράτο Δούκα, πατέρα της συζύγου του Νίκου Σαμαρά, Έλενας Δούκα Σαμαρά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ