Ταβάρες: «Ο Παναθηναϊκός μας έκανε να πληρώσουμε τα λάθη μας»

Ο θηριώδης σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης Γουόλτερ Ταβάρες, μίλησε στον Γιώργο Μίχα και στο Kingsport.gr, στάθηκε στα λάθη που κόστισαν την ήττα στην ισπανική ομάδα, τον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods για τις απουσίες σημαντικών παικτών της, αλλά και τις πιθανότητες να φτάσει η Ρεάλ στο Final Four φέτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Kingsport.gr:

Φάνηκε να ελέγχετε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο χάσατε, τι συνέβη;

Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε 8 λάθη και αυτό μας κόστισε την ήττα. Χάσαμε επίσης μερικά κρίσιμα καλάθια κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός και όχι μόνο επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά πήρε και τη νίκη. Σημαντικός παράγοντας επίσης ήταν και ο κόσμος του, που στήριζε την ομάδα τους έως το τέλος του παιχνιδιού.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός κάλυψε την υπέρ σας διαφορά στο ημίχρονο (40-54), σε λιγότερο από 5 λεπτά, τι συνέβη;

Αυτό είναι το μπάσκετ. Αυτό το άθλημα δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχεις μια διαφορά 20 πόντων και σε διάστημα 5 λεπτών να χάνεις το παιχνίδι. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα στο μπάσκετ και αν κάνεις συνεχόμενα λάθη όπως εμείς, το πληρώνεις και αυτό συνέβη με μια τόσο έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Η Ρεάλ έχει αρκετούς σημαντικούς της παίκτες τραυματίες (Σέρχιο Γιούλ, Ζακ Ράντολφ, Γκουστάβο Αγιόν) πόσο σας έχει επηρεάσει σαν ομάδα, τόσο στο παιχνίδι σας όσο και στη βαθμολογία;

Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς η απουσία τους καθώς είναι παίκτες «κλειδιά» για εμάς για να κερδίζουμε παιχνίδια και έτσι να ανέβουμε στη βαθμολογία. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο όμως από το να προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά τους και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε κοντά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όταν επιστρέψουν και να παραμείνουμε εκεί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην έως τώρα πορεία της στην Ευρωλίγκα, κάτι που κάνει αρκετούς να αμφισβητούν τη παρουσία της στο Final Four φέτος.

Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε έως το Final Four φέτος. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να μάθουμε τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παίζουμε το παιχνίδι μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ