Τα βλέμματα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Σήμερα το απόγευμα στις 17:15, Αστέρας Τρίπολης και Π.Α.Ο.Κ. αναμετρώνται στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1 Interwetten.

Για τον Αστέρα Τρίπολης επιστρέψει κανονικά στην αγωνιστική δράση ο Πασαλίδης ενώ ο Χαουρέγκι που έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος παίζεται μέχρι τελευταία στιγμή εάν θα είναι έτοιμος.

Μεγάλη απώλεια είναι ο αρχηγός της ομάδας, Ματίας Ιγκλέσιας λόγω της αποβολής του την προηγούμενη αγωνιστική στο Ηράκλειο.

Η αποστολή του Αστέρα θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παίξουν κόντρα στην προϊστορία που τους θέλει να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από την Τρίπολη, και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους το οποίο είχε αρχίσει μετά από ήττα απέναντι στον Αστέρα (2017-18, 3-2).

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βιεϊρίνια που είναι ανέτοιμος. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε με πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Μάτος.

 

Αναλυτικά η αποστολή του Π.Α.Ο.Κ.:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πέλκας, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ