Τα γκρέμισε όλα σε 10 λεπτά

Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, κατέρρευσε στο δεύτερο. Αυτός ήταν ο αποψινός Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 3-1 από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν νωρίς με 0-1, πριν έρθουν τα πάνω κάτω από το 70′ και μετά. Όταν πλέον η ομάδα είχε κουραστεί.

Εξαιρετικοί Τουρέ, Ναουέλ, Φετφατζίδης, Γκερέρο στο πρωτο μέρος, πολύ καλό παιχνίδι και από τον Νάτχο.

Το σκορ άνοιξε έπειτα από ωραία κίνηση και κεφαλιά ο Γκερέρο στο 14’ και οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το 70’, έχοντας νωρίτερα ευκαιρίες να κάνουν κι άλλη ζημιά στην ομάδα του Γκατούζο.

Ωστόσο, «σκόρπισαν» προς το φινάλε και δεχόμενοι τρία γκολ από το 70’ μέχρι το 79’, γνώρισαν την ήττα.

Ο Κουτρόνε, που είχε μπει στο 55’, ισοφάρισε με κεφαλιά, ο Ιγκουαΐν έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Μίλαν στο 76’, με ωραία κίνηση και πλασέ, προτού «χτυπήσει» και πάλι ο Κουτρόνε από κοντά λίγο μετά.

Μάλιστα, στη δεύτερη επίσκεψή του στο Σαν Σίρο μετά από εκείνη του 1959, ηττήθηκε ξανά με το ίδιο σκορ, 3-1.

Πλέον, ο Ολυμπιακός παραμένει με 1 βαθμό και για να προκριθεί, θέλει 6 βαθμούς στα 2 ματς με την Ντουντελάνζ, όσο γίνεται καλύτερη συγκομιδή στα παιχνίδια με Μίλαν (στο Καραϊσκάκη) και Ρεάλ Μπέτις (στη Σεβίλλη), αλλά και ευνοϊκά για αυτόν αποτελέσματα στα ματς μεταξύ των Σεβιγιάνων και των Μιλανέζων.

ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα (54′ Τσαλχάνογλου), Μπίγλια, Καστιγέχο (54′ Κουτρόνε), Σούσο (80′ Μπορίνι), Ιγκουαΐν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Ζοζέ Σα, Τοροσίδης (78′ Μεριά), Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83′ Φορτούνης), Φετφατζίδης, Ναουέλ, Γκερέρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ