Τα δεδομένα του «τριγώνου» Μίλαν, Μίλικ και Νάπολι

Η Μίλαν εξετάζει την απόκτηση του επιθετικού της Νάπολι, Αρκάντιους Μίλικ, στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ώστε να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Calciomercato.com.

Το ρεπορτάζ αναλύει πως οι “Ροσονέρι” αναζητούν έναν στράικερ για να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Μετά την πώληση του Πολωνού φορ, Κρίστοφ Πιάτεκ,  στη Χέρτα Βερολίνου και την αναμενόμενη απόσυρση του Σουηδού επιθετικού, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οι Μιλανέζοι καταλαβαίνουν πως υπάρχει η ανάγκη ενός νέου φορ. Ένα από τα ονόματα που εξετάζεται είναι ο Μίλικ.

Ο Μίλικ έρχεται μαζί, όμως, με δύο προβλήματα, συνεχίζει το ρεπορτάζ.

Το πρώτο είναι πως ο παίκτης έχει βαρύ ιστορικό τραυματισμών, το οποίο τον έχει αναγκάσει να χάσει περισσότερα παιχνίδια λόγω τραυματισμού (61) απ’ ότι έχει πετύχει γκολ για τον σύλλογο (46). Το δεύτερο είναι πως η Νάπολι θα απαιτήσει τουλάχιστον 35 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του, αρκετά υψηλή τιμή με βάση την τωρινή κατάσταση λόγω του κορωνοϊού.

Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα διαπραγματεύσεις, αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, αλλά η ιδέα αρέσει στον Μίλικ και η Μίλαν ίσως κάνει κίνηση στο τέλος της σεζόν. Εξετάζεται η παραχώρηση των Φρανκ Κέσιε ή Χάκαν Τσαλχάνογλου στους “Παρτενοπέι” ως ανταλλαγή, δύο παίκτες που εκτιμάει ο προπονητής της, ο Τζενάρο Γκατούζο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ