Τα κατάφερε απέναντι στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Με το εύστοχο πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ και ο Περέα λίγο πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το Τριφύλλι πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς και τώρα στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση που ακολουθεί στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Ο αγώνας

Ο Ζαχίντ στο 7ο λεπτό προσπάθησε να στρώσει τη μπάλα στον Ινσούα, αλλά δεν την πρόλαβε ο δεύτερος. Εφτά λεπτά αργότερα ο Δημούτσος σούταρε αλλά κατάφερε και μπλόκαρε ο Διούδης. Στο 38’ ο Τουράμ με κεφαλιά έκανε τη δίκη του προσπάθεια, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός στο 43’ κέρδισε πέναλτι και το επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 51’ ο Μπουζούκης σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε αουτ. Στο 60’ η Λαμία έμεινε να αγωνίζεται με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μπεχαράνο, ο οποίος πήρε και δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μακέντα έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 73’ όταν βρέθηκε μόνος του με τον Θεοδωρόπουλο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Αποστολάκης στο 82’ έβγαλε την πάσα στον Περέα και αυτός με ωραία προσπάθεια σκόραρε και έγραψε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρμπέλης έχασε τρομερή ευκαιρία όταν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της Λαμίας.

Κίτρινες: Βάντερσον, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Νούνες, Μπεκ, Ινσούα

Κόκκινες: Μπεχαράνο

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης (80’ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ (53’ Περέα), Μακέντα (87’ Καμπετσής)                                                                           

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Βασιλογιάννης (63’ Μπουλούλης), Ρόμανιτς (80’ Σάλιακας), Τουράμ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ