Τα κατάφερε η Βαλένθια-Νίκη και για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ

 Η Βαλένθια νίκησε τη Βιγιαρεάλ, ενώ νωρίτερα η Μπέτις επικράτησε απέναντι στη Μαγιόρκα στην έδρα της. Τη νίκη πανηγύρισε και Ρεάλ Σοσιεδάδ κόντρα στην Εϊμπάρ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της La Liga.

Βαλένθια-Βιγιαρεάλ

Η Βαλένθια επικράτησε με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ.

Με τη νίκη της η Βαλένθια ανέβηκε στην 7η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με 23 βαθμούς, ενώ η Βιγιαρεάλ είναι 13η με 18 βαθμούς.

Μόλις στο 15ο λεπτό ο Μορένο έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-1, αφού εκτέλεσε άστοχα πέναλτι. Ο Ροντρίγκο στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για τη Βαλένθια και πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έκαναν και αυτοί την κίνησή τους, με τον Ζαμπό Ανγκισά να γράφει το 1-1. Ο Τόρες στο 70’ ήταν αυτός που πέτυχε το τελικό 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Μαγιόρκα-Μπέτις

Νωρίτερα, νικήτρια αναδείχθηκε η Μπέτις με 2-1 κόντρα στη Μαγιόρκα, στην έδρα της δεύτερης.

Με τους βαθμούς που απέσπασε η Μπέτις από τη Μαγιόρκα έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ η Μαγιόρκα είναι 17η με μόλις 14 βαθμούς.

Μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χοακίν, με εύστοχο πέναλτι, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Φεκίρ στο 33’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη, το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 στο 55’ με πέναλτι του Λαγκο. Μάλιστα έμειναν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά την αποβολή του Αγκμπενιένου.

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Εϊμπάρ

Τη νίκη με 4-1 πήρε η Ρεάλ Σοσιεδάδ απέναντι στην Εϊμπάρ.

Με 26 βαθμούς η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται στην 4η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ η Εϊμπάρ είναι 16η με 15 βαθμούς.

Ο Λε Νορμαντ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους στο 25ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν δέκα λεπτά αργότερα με τον Ντιοπ να φέρνει το ματς στα ίσα.

Στο 47’ ο Ογιαρθάμπαλ πέτυχε ένα όμορφο γκολ και η ομάδα του πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Χοσέ νίκησε τον Ντμίτροβιτς και έκανε το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 το διαμόρφωσε ο Οντεγκάαρντ στο 80ο λεπτό του αγώνα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ