Τα περιθώρια στενεύουν, μονόδρομος η νίκη

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη ήττα και απώλεια βαθμών από την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Η Ένωση πρέπει να αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο μια αρκετά επιθετική ομάδα και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψει η αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει στην διάθεση του τους Λιβάγια, Γαλανόπουλο και Κρίστιτσιτς, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Μπακάκης, ο οποίος είχε ένα θέμα τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν απουσίες, όπως οι Ντανιέλε Βέρντε και Βίκτωρ Κλωναρίδης, αλλά και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο δεν διαπιστώθηκε μυϊκό πρόβλημα και ο παίκτης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Επιπλέον στην Αθήνα μένει και ο Σιμάο, αλλά και ο Ζεράλδες για τακτικούς λόγους, οπως και ο Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος μετά την γαστρεντερίτιδα που πέρασε.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ολιβέιρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ