Τα Τρίκαλα πήραν την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου

Τα Τρίκαλα επικράτησαν με 0-1 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού, πανηγύρισαν την πρόκριση για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας :

Τα Τρίκαλα κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη φάση του παιχνιδιού. Μόλις στο 7ο λεπτό και ύστερα από εκτέλεση φάουλ, οι κόντρες μέσα στην περιοχή ευνόησαν τον Βέρτζο και εκείνος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι Κρητικοί αύξησαν την πίεση τους και στο 19′ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Βέρτζου αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 35΄ Ο Σταθόπουλος έκανε ατομική προσπάθεια, σούταρε, όμως ο Ζαρόπουλος έπεσε στα πόδια του και απέκρουσε.

Στο 41΄ο Έφορντ έπιασε από κοντά κεφαλιά αλλά ο Ζαρόπουλος έπεσε και μπλόκαρε στην αριστερή γωνία.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με την πρώτη ευκαιρία να καταγράφετε στο 61΄ όταν ο Μπρους έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 88΄ο Τσέλιος σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι, ενώ ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία 2 λεπτά αργότερα, όταν ο Τσέλιος απο θέση βολής δε κατάφερε να νικήσει τον Ζαρόπουλο.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Οικονόμου(68΄Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ,Σταθόπουλος(46΄Κουατέγκ),Μανουσάκης(46΄Ροβίθης).

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77΄Οικονομόπουλος ), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης(64΄ Πελάεθ), Άκσιτς (82΄Λώττας), Τσίπρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ