Τετάρτη ανακοινώνεται η ακύρωση του Γουίμπλεντον

Οι διοργανωτές του Wimbledon θα ανακοινώσουν την ακύρωση του  τουρνουά αυτή την εβδομάδα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, όπως δήλωσε ο αντι πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Ντιρκ Χόρντορφ, στο Sky Sports. Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι το τουρνουά δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Το Γουίμπλεντον είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και να ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου.

«Το Γουίμπλεντον ανακοίνωσε ότι θα κάνει συμβούλιο την Τετάρτη για να πάρουν την τελική απόφαση. Συμμετέχω  στα όργανα της ATP και της WTA και έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να αποφασιστεί η αναβολή του. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό.  Είναι απαραίτητο να συμβεί αυτή τη στιγμή. Είναι ουτοπικό να πιστεύουν ότι μπορούν να το  διοργανώσουν με τους περιορισμούς που υπάρχουν στις μετακινήσεις. Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά με εκατοντάδες χιλιάδες θεατές απ’όλο τον κόσμο. Είναι αδιανόητο να πραγματοποιηθεί» είπε ο Χόρντορφ στο Sky Sports.

Μόνο 10 φορές στο παρελθόν  δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί το Wimbledon που είναι και το αρχαιότερο από τα Grand Slam (1877), κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων, 1914-18 και 1940-45.

 

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ