Τετ-α-τετ Μαρινάκη με Φορτούνη

Ολιγόλεπτο τετ-α-τετ είχαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Κώστα Φορτούνη, πριν από την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών έχει μεγάλη αδυναμία στον διεθνή μεσοεπιθετικό, τον οποίο είχε αποκτήσει με συνοπτικές διαδικασίες το 2014 και πρόλαβε τον ΠΑΟΚ που επίσης εξέταζε την περίπτωσή του.

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα πριν από το παιχνίδι με τους Ακρίτες, δείγμα ότι η υπόθεση του νέου συμβολαίου του Τρικαλινού άσου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ίσως σύντομα να έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται στην Ελλάδα ο ατζέντης του Φορτούνη, ώστε να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη διοίκηση του συλλόγου και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ