Τζέιμς Γκίστ: «Νιώθω ευλογημένος που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό»

Ο Τζέις Γκίστ μίλησε στην εφημερίδα “Real News” για τις μοναδικές στιγμές που ζει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, για το πόσο ευλογημένος νιώθει που είναι μέλος αυτής της ομάδας, ενώ τέλος μίλησε και για τους στόχους που δεν είναι άλλοι από τους τίτλους.

Οι δηλώσεις του στη «Real News»:

«Όταν σηκώνεις ένα Κύπελλο, δεν μπορεί να νιώθεις ευτυχισμένος και περήφανος. Κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερη και κυρίως εκείνες που συνδυάζονται με μεγάλες νίκες και τρόπαια. Νιώθω αληθινά ευλογημένος που τα τελευταία χρόνια αγωνίζομαι σε έναν πρωταθλητή σύλλογο, που μάχεται και προσπαθεί πάντοτε για το καλύτερο και την κορυφή», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Γκιστ στη Real News.

Στη συνέχεια ο Aμερικανός πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Σε αυτόν τον δρόμο συνεχίζουμε και είμαι βέβαιος ότι μας περιμένουν και άλλες χαρές και περισσότερες διακρίσεις. Θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα και, βεβαίως, να προχωρήσουμε στην Ευρώπη».

Για τον κόσμο που θέλει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη: «Προφανώς και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όποια διοργάνωση και να συμμετέχουμε. Και είμαι της άποψης ότι υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά μας στην Εuroleague. Και να είναι σίγουρος ο κόσμος μας ότι θα παλέψουμε σκληρά και με αφοσίωση μέχρι και το τελευταίο λεπτό και του τελευταίου αγώνα, με στόχο να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Προχωράμε βήμα βήμα, να μπούμε πρώτα στα πλέι οφ και στη συνέχεια θα αγωνιστούμε για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ασφαλώς και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το διαπιστώνουν όλοι σε κάθε παιχνίδι αυτό, όταν όμως παίζεις στον Παναθηναϊκό, μαθαίνεις να ζεις με την πίεση του πρωταθλητισμού. Όλοι είμαστε πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να μην πετάξουμε καμία ευκαιρία στο εξής, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ