Τζίνα Λαμπρούση στο Kingsport.gr: «Αφιερώνουμε τον τίτλο στις τραυματίες και στους προέδρους – Μας στήριξε ο κόσμος»

Σίγουρη πως ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε το νταμπλ, παρά τα προβλήματα τραυματισμού που είχε η ομάδα ήταν η Τζίνα Λαμπρούση,

Η κεντρική του Ολυμπιακού, μίλησε στο Kingsport.gr και στους Γιάννη Δρόσο και Δημήτρη Μαγγανάρη για το φετινό, έβδομο συνεχόμενο νταμπλ, για τις τραυματίες Σάσκια Χίπε και Κατερίνα Γιώτα, για την επιστροφή της Αρέτας Κονόμη, αλλά και για τους επικείμενους αγώνες της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Kingsport.gr:

Για τα συναισθήματά της για το έβδομο συνεχόμενο: «Συναισθήματα… το κάθε πρωτάθλημα και το κάθε κύπελλο που παίρνουμε είναι διαφορετικό, παρόλο που συνεχίζουμε και παίρνουμε τα νταμπλ. Φέτος δυστυχώς είχαμε κάποιες ατυχίες λόγω του ότι τραυματίστηκαν οι δυο κοπέλες που ήταν βασικά στελέχη της ομάδας (σ.σ. Σάσκια Χίπε και Κατερίνα Γιώτα) και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη και το κύπελλο σε αυτές και στους προέδρους που ήρθαν σήμερα και μας τίμησαν πάρα πολύ. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά πιστεύω ότι ένας τραυματισμός σε κάνει πιο δυνατό, πόσο μάλλον ένας δεύτερος, ωθεί την ομάδα να δέσει περισσότερο και να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει. Και προφανώς ευχαριστούμε και τον κόσμο μας πάρα πολύ που μας στήριξε με τη φωνή του σήμερα και πήραμε μέσα στο σπίτι μας το πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή της Αρέτας Κονόμη: «Σίγουρα μια προσθήκη είναι σημαντική, όπως και η προσθήκη της Κονόμη και πιστεύω ότι όλες βοήθησαν τα μέγιστα στο να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για την επόμενη σεζόν: «Προς το παρόν θα ξεκουραστούμε, αρχικά πρέπει να είμαστε όλοι υγιείς στην αρχή της σεζόν. Έρχονται δύο δυνάμεις όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, λογικά θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Για την Εθνική ομάδα: «Σε δέκα μέρες ξεκινάμε με την Εθνική, έχουμε αρκετά βαρύ πρόγραμμα και μεγάλο. Πιστεύω ότι θα γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά, θα είμαστε έτοιμες, τουλάχιστον στο Ευρωπαϊκό, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε έτσι ώστε να πάρουμε τουλάχιστον την πρώτη πρόκριση. Γιατί υπάρχουν δύο μεγάλες δυνάμεις στον όμιλό μας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ